Bästa tipsen för att välja en bra förskottslångivare

Du har förmodligen sett reklam för låneförskott, även kallade snabblån. De är över hela TVn dessa dagar och du har troligtvis inte gett dem en tanke förrän nu. Din bil behöver lagas och du får inte betalt förrän om ett par dagar, men du kan inte åka till jobbet om bilen inte fungerar. Det är ett ironiskt scenario som händer varje dag i hela landet för fler människor än du kan tänka dig. Nödsituationer hända och du kommer att se flera personer letar efter sätt att få sig själva och sina familjer genom en finansiell kris då och då. Det är just därför som förskottsindustrin har vuxit så mycket under de senaste åren.
Så du vet att du behöver ett förskott lån men du är inte riktigt säker på hur man hittar det bästa löningsdagslån företaget för dig och din individuella situation.

 

låna pengar utan uc

Här är några frågor du bör ställa dig själv för att hjälpa dig att avgöra vad man ska leta efter i en bra förskottslångivare så att du kan fatta ett välgrundat beslut med minsta möjliga problem.
Vad är en förskottslångivare?
Förskottslångivare erbjuder kortfristiga lån till människor som befinner sig i en finansiell knipa mellan löneperioder. De erbjuder snabba pengar som du vanligtvis kan få inom 24 timmar. Som man kan förvänta sig, är dessa långivare i branschen för att tjäna pengar, så löningsdagslån är inte gratis. Det är tvärtom, faktiskt. De flesta löningsdags lån måste återbetalas inom två veckor. De specifika termerna kan variera från företag till företag, men två veckor är genomsnittet i hela landet.
Vad bör jag leta efter?
När du letar efter en förskottslångivare finns det flera saker att tänka på innan du skriver under på den streckade linjen. Först bör du ta reda på hur länge företaget har varit i branschen. Med branschen växande så snabbt som den har, har hundratals företag vuxit upp till synes över en natt. Du bör endast överväga att göra affärer med ett företag som har funnits tillräckligt länge och har visat sig stabilt. Det bästa sättet att jämföra mellan olika förskottslånsföretag är genom att göra en sökning på Internet. På Internet hittar du detaljerad information om specifika löningsdagslån företag samt recensioner från människor som har gjort affärer med dem tidigare. Om du inte kan hitta den information du behöver på nätet, skulle ett alternativ vara att kontakta din lokala bransch av Better Business Bureau. De för register över företag som gör affärer i ditt område och individer som har utmärkelser eller klagomål kommer kontakta dem för att registrera dessa situationer och söka en lösning när de känner att de har blivit felaktigt behandlade.
Sedan bör du titta på de krav som kommer att bli nödvändiga för att slutföra processen. Vilka konkreta uppgifter kräver förskottsföretaget som en del av ansökningsprocessen? De flesta långivare kommer inte att kräva en hel del information till en början så länge du uppfyller följande krav:
• Du är 18 år eller äldre eftersom du behöver vara åtminstone 18 år för att ingå ett juridiskt avtal i USA
• Du har ett checkkonto
• Du kan bevisa att du har ett stabilt jobb och tjänar en viss förutbestämd minimi per månad. Den minsta månadsinkomst kan variera från företag till företag.
Hur mycket pengar kan du få?
De flesta löningsdagslån är en relativt liten mängd, vanligen mellan $ 100 och $ 500, även om vissa företag kommer att erbjuda mycket högre belopp. Du bör ha en god uppfattning om mycket pengar du verkligen behöver innan du börjar leta och inte låta dem övertala dig till ett lån för mer än detta belopp.
Vilka är avgifter finns det i samband med lånet?
Löningsdagslån är inte billiga, och du kan räkna med att betala höga avgifter för att använda de tjänster som dessa företag erbjuder. Fråga vad avgifterna kommer att vara innan du åtar dig att ta lån. Detta kan spara dig en smärtsam överraskning på vägen.
När behöver du betala tillbaka lånet?
Ta reda på hur länge du har på dig innan lånet ska återbetalas. I de flesta fall är ett förskottslån två veckor.